VAUHDIN KESTÄVÄN JA YMPÄRISTÖYSTÄLLISEN 360 SUKSIVOIDEMALLISTON INNOVATIIVISET RAAKA-AINEET TULEVAT LUONNOSTA

Vauhdin uudet 360° tuotteet sisältävät puhtaasti luonnon raaka-aineita. Uusi mallisto, joka kantaa nimeä 360°.

Vauhdin ydinfilosofia kunnioittaa ihmistä ja luontoa. Kukaan meistä ei voi enää ummistaa silmiään ilmastonmuutokselta. Vauhti haluaa edistää kestävää kehitystä ja kehittää ympäristöystävällisiä tuotteita, jotta lapsillammekin olisi tulevaisuudessa mahdollisuus nauttia hiihdosta.

Suurin osa tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on peräisin luonnosta. Emme halunneet tuotekehityksessä keskittyä ainoastaan voiteissa käytettyihin raaka-aineisiin vaan asetimme kunnianhimoisemman tavoitteen ja halusimme myös, että 360° malliston pakkausmateriaalit perustuisivat luonnonmateriaaleihin. Onnistuimme saavuttamaan lopputuotteessa 90% luonnonmateriaaleihin perustuvan jalostusasteen.

360 ° malliston pullot on valmistettu biomuovista öljypohjaisten muovien sijaan. Pulloissa käytetään sokeriruokopohjaista muovia. Kiinteät parafiinivoiteet pakataan kierrätettyyn pahviin ja mallistosarjat juuttipusseihin. Vahojen ja huoltotuotteiden ainesosat ovat kasviperäisiä. Käytämme riisi-, maissi- ja sokeriruokopohjaisia raaka-aineita ja vastaavasti tuotteissa käytetty liuotin on bioetanolia.

Luonnollisesti luonnosta luontoon