tarinamme

Suksien luistoa on parannettu jo satojen vuosien ajan, aluksi luonnonmateriaalien, mm. tervan avulla. 1910 luvulla alkunsa saanut Vauhti tuotemerkki ja sen Salaisuus-voide oli aikanaan mullistava ja suksien luistoa merkittävästi parantava teknologinen innovaatio. Salaisuus-voiteesta alkanut kehitystyö loi pohjan maailman vanhimmalle edelleen toiminnassa olevalle suksivoideyhtiölle, joka on aina ollut alansa edelläkävijä.

Tuotteemme ja niiden takana oleva teknologia perustuu tinkimättömiin ja pitkäjänteisiin testeihin niin laboratorio- kuin kenttäolosuhteissa. Tutkimustyössämme hyödynnämme suomalaista yliopistomaailman huippuosaamista ja laboratorioita. Tuotekehitystiimimme intohimona on saavuttaa täydellinen tieto ja ymmärrys siitä ohuesta kerroksesta suksen ja lumen välillä, jolla optimoidaan suksen suorituskyky kaikissa mahdollisissa keliolosuhteissa.

Haluamme, että voitelu on helppoa eikä siihen välttämättä tarvita erillisiä voitelutiloja. Vauhdin pikatuotteet on kehitetty samalla tarkkuudella kuin maailman huippujen käyttämät voideyhdistelmät. Voitelu ei enää ole hiihtämisen este ja voit nauttia hiihdosta laduilla, rinteissä, metsässä, vuorilla ja tuntureilla.

Suomalaisuus, voittamisen halu, intohimo, sisu, tinkimättömyys ja alan uusin teknologia – näistä arvoista ja lähtökohdista syntyvät maailman huippuhiihtäjien käyttämät Vauhti
tuotteet.