Teknologia

Modernit laitteistot ja teknologia takaavat tuotteiden korkean laadun. Vauhdin luistovahat ja pitovoiteet valmistetaan automaattisessa prosessissa, jossa kullakin voiteella on optimoidut tuotantoparametrit.

Automaatio valvoo kunkin tuotteen valmistusprosesseja ja valulämpötiloja gramman ja asteen tarkkuudella. Itse valun hoitaa automaattinen tuotantorobotti. Prosessi takaa sen, että tuotantoerien tuotteet ovat keskenään identtisiä, sekä valmistettu ja valettu täsmälleen samassa lämpötilassa.

Samalla tarkkuudella valmistetaan myös Vauhdin nestemäiset voiteet. Tuotteet valmistetaan täysin suljetuissa digitaalisesti ohjatussa tuotantoreaktoreissa, josta ne siirtyvät automaattiseen pullotuslinjaan.

tutkimus
ski waxing

Tutkimustyö yhdessä itä-suomen yliopiston kanssa takaa kilpailuedun maailman vanhimmalle suksivoidemerkkille

Tuotekehitystiimimme intohimona on saavuttaa täydellinen tieto ja ymmärrys siitä ohuesta kerroksesta suksen ja lumen välillä, jolla optimoidaan suksen suorituskyky kaikissa mahdollisissa keliolosuhteissa.

Tuotteemme ja niiden takana oleva teknologia perustuu tinkimättömiin ja pitkäjänteisiin testeihin niin laboratorio- kuin kenttäolosuhteissa. Materiaalit ja niiden toiminta on keskeinen tekijä jokapäiväisessä elämässämme. Materiaalien pinta on valmistettu tyypillisesti polymeereistä, joiden ominaisuuksia voidaan hallita ja räätälöidä monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pintamateriaalien suorituskyvyllä on usein kriittinen merkitys tuotteiden kilpailukykyyn ja niiden fyysiseen sekä ympäristölliseen turvallisuuteen.

Vauhti Speed Oy tekee jatkuvaa tutkimusyhteistyötä Itä-Suomen Yliopiston kanssa, jossa tuotteita pystytään testaamaan tarkoissa laboratorio olosuhteissa ja löytämään sitä kautta minimaalisen pieniä, mutta toiminnallisuuden kannalta merkittäviä kokonaisuuksia.

Filosofiamme on, että voitelu ei ole este hiihtämiselle. Sen takia missiomme on pitää voitelu helppona ja yksinkertaisena.

Vauhdilla on markkinoiden pisin perintö ja historia. Tämän takia meillä on paras tietotaito siitä ohuesta pinnasta lumen ja suksen välissä, jossa veden ja muovipinnan välinen yhteys tapahtuu riippumatta hiihtolajista ja hiihtäjästä.

Haluamme, että voitelu on helppoa eikä siihen välttämättä tarvita erillisiä voitelutiloja. Nestemäiset suksivoiteet ovat tätä päivää ja tulevaisuutta. Hiihdon harrastajat hakevat helppoja ratkaisuja suksien kunnostamiseen, mutta toisaalta osaavat vaatia välineiltään hyvää toiminnallisuutta.

Vauhdin nestemäiset tuotteet on kehitetty samalla tarkkuudella kuin maailman huippujen käyttämät voideyhdistelmät. Voitelu ei enää ole hiihtämisen este ja voit nauttia hiihdosta laduilla, rinteissä, metsässä, vuorilla ja tuntureilla.

maastohiihto
vauhti logo

Vauhti on tarkkuutta ja yksityiskohtia

Juuremme ja historiamme tulevat Suomesta. Suomalaiset ovat kautta aikojen olleet tunnettuja yksityiskohdista ja tarkkuudesta. Olemme luottavaa kansaa. Meillä on korkea moraali emmekä anna helpolla periksi. Emme puhu paljon vaan keskitymme oleelliseen. Tämä on meidän etumme liiketoiminnassa ja tuotekehityksessä. Vaikka vihaamme virheitä, emme niitä pelkää vaan opimme niistä. Näistä arvoista ja lähtökohdista syntyvät maailman huippuhiihtäjien käyttämät Vauhti tuotteet.

VAUHTI SPEED OY

Vauhtitie 3
82350 Tikkala, Tohmajärvi
Finland

YHTEYSTIEDOT
+358 10 3465 310
vauhti@vauhti.fi

Copyright © 2024 Vauhti Speed Oy