MULLISTAVA UUSI FLUORIVAPAA SUKSIVOIDE MAAILMAN HUIPULLE

Vauhdin PURE mallisto on uusi kokonaan fluorivapaa suksivoide- ja hoitotuotemallisto, joka käsittää tuotekategoriat aina kilpahiihtäjän vaatimustasoon asti. Puhtaampi ja vastuullisempi suksivoide on Vauhdin vastaus nykysukupolven tarpeisiin ja arvoihin. Vauhdin Pure mallisto on pitkäjänteisen ja systemaattisen kehitystyön tulos, josta yhtiö on jättänyt patenttihakemuksen.

Vauhdin PURE-mallisto pohjautuu täysin uusiin ja fluorivapaisiin lisäaineisiin. Sinkkistearaatti, alifaattisilla ryhmillä varustettu polydimetyylisiloksaani sekä näiden seokset parantavat luistovoiteissa käytettyjen hiilivetyvahojen ja parafiinien toiminnallisuutta kaikissa lumiolosuhteissa. Sinkkistearaatti tiivistää ja kovettaa luistopintaa, jolloin liukukitka pienenee ja kulutuskestävyys paranee erityisesti kylmissä ja kuivissa lumiolosuhteissa. Alifaattisilla ryhmillä varustettu polydimetyylisiloksaani parantaa vahavoiteen veden hylkivyyttä ja luistovoiteen toiminnallisuutta sekä kosteissa että märissä olosuhteessa.

Lisäaineiden kemia mahdollistaa niiden prosessoinnin ja täydellisen sekoittumisen hiilivetyvahojen sekä hiilivetyliuottimien joukkoon. Lisäaineiden määrä ja suhde sekä vaharaaka-aineiden tyyppi voidaan optimoida hyvin laajasti eri lumityyppien vaatimusten mukaisesti.