PURE PITOVOITEET

PURE RACE Pitosarja

PURE RACE RED

PURE RACE RED

377-GPRR PURE RACE RED Kelialue: +3/-1°C | 37/30 ºF PURE RACE pitovoiteet on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston.

PURE RACE LDR

PURE RACE LDR

377-GPRLDR PURE RACE LDR Kelialue: 0/-10°C | 32/14 ºF PURE RACE pitovoiteet on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston.

PURE RACE BLUE

PURE RACE BLUE

377-GPRB PURE RACE BLUE Kelialue: -5/-20°C | 30/-4 ºF PURE RACE pitovoiteet on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston.

PURE PRO Pitosarja

PURE PRO WHITE

PURE PRO WHITE

377-GPPW PURE PRO WHITE Kelialue: +3/-3°C | 37/27 ºF PURE PRO pitovoiteet ovat erityisesti uudelle ja hienorakeiselle lumelle. Uusien lisäaineiden ansiosta, luisto ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin perinteisillä synteettisillä pitovoiteilla.

PURE PRO VIOLET

PURE PRO VIOLET

377-GPPV PURE PRO VIOLET Kelialue: -2/-7°C | 28/19 ºF PURE PRO pitovoiteet ovat erityisesti uudelle ja hienorakeiselle lumelle. Uusien lisäaineiden ansiosta, luisto ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin perinteisillä synteettisillä pitovoiteilla.

PURE PRO PINK

PURE PRO PINK

377-GPPP PURE PRO PINK Kelialue: -1/-5°C | 30/23 ºF PURE PRO pitovoiteet ovat erityisesti uudelle ja hienorakeiselle lumelle. Uusien lisäaineiden ansiosta, luisto ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin perinteisillä synteettisillä pitovoiteilla.

PURE PRO GREEN

PURE PRO GREEN

377-GPPG PURE PRO GREEN Kelialue: -5/-20°C | 23/-4 ºF PURE PRO pitovoiteet ovat erityisesti uudelle ja hienorakeiselle lumelle. Uusien lisäaineiden ansiosta, luisto ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin perinteisillä synteettisillä pitovoiteilla.

PURE RACE KLISTER Pitosarja

PURE Race Red Klister

PURE Race Red Klister

PURE RACE RED PURE RACE liisterit on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston. RACE RED erittäin märkiin lumiolosuhteisiin, käytä päällimmäisenä kerroksena tai sekoituksena...

PURE Race Violet Klister

PURE Race Violet Klister

PURE RACE VIOLET PURE RACE liisterit on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston. RACE VIOLET käytä välikerroksena kaikille muille liistereille. Erittäin kova ja...

PURE Race Blue Klister

PURE Race Blue Klister

PURE RACE BLUE PURE RACE liisterit on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston. RACE BLUE erittäin kovalle ja jäiselle lumelle aina -15°C saakka, erityisesti uudelleen...

PURE Race LDR Klister

PURE Race LDR Klister

PURE RACE LDR PURE RACE liisterit on erityisesti vanhalle ja karkealle lumelle. Voiteen koostumus takaa erinomaisen kulutus kestävyyden ja uudet lisäaineet huippu luiston. RACE LDR Laajankelialueen liisteri kaikille lumilaaduille aina märästä jäiseen olosuhteeseen....